Om Oss

Som en ledende distributør til laboratorier i Norden har vi tilpasset oss til kundenes forventning når det gjelder tilgjengelighet, trygg levering samt evne til å konkurrere i både anbud og pristilpasninger.

Kundenes foretrukne
samarbeidspartner

Siden oppstart har vi i HECO – Laboratorieutstyr vært opptatt av at våre kunder skal føle seg trygge ved et samarbeid med oss. Våre kunder ønsker kort responstid og høy leveransesikkerhet i tillegg til HECO som en stabil totalleverandør.

Gjennom 36 år så har langsiktige kundeforhold i kombinasjon med våre dedikerte medarbeidere gjort oss til en pålitelig og foretrukket leverandør i vår bransje. Vi arbeider daglig for at du skal velge oss og at du opplever å få det lille ekstra.

Høy driftssikkerhet og lav
totalkostnad

Vår bransjeerfaring gir mange fordeler både i form av sikkerhet, kontroll og service. Gjennom mange år har vi etablert langsiktige relasjoner med produsenter som representerer høy kvalitet og driftssikkerhet med fokus på etiske krav og miljøsertifiseringer.

Du vil oppleve at vi tilpasser oss til dine krav og behov. Vi har hele tiden fokus på å sikre høy driftssikkerhet, lavere driftskostnader og god logistikk. Våre serviceingeniører sikrer stabilitet over tid gjennom trygge installasjoner og årlige vedlikeholdsavtaler.

  • Totalleverandør
  • Leveringssikkerhet
  • Kort responstid

Rammeavtale med
totalitet

En rammeavtale med oss sikrer deg stabile avtaler over tid til konkurransedyktige priser. Våre nye kunder inviteres ofte til en evalueringsperiode med gode opplevelser.
Les mer

Serviceavtaler gir trygghet
og stabil drift

Vi har utviklet vår serviceavdeling i tråd med krav fra store offentlige institusjoner til små private laboratorier over hele landet. Ta kontakt med oss for dine særskilte behov.
Les mer

Lager i Norge

Flere aktører velger å legge sine lager utenfor Norge. HECO tenker at det er viktig med raske leveranser.
HECO – Laboratorieutstyr går motsatt vei og utvikler stadig nye funksjoner og løsninger for vårt norske lager slik at du som kunde kan motta enkle logistikkløsninger med stabile leveranser. Først og fremst fokuserer vi på forbruksvarer og kjemikalier.

Vi vil være best!

HECO – Laboratorieutstyr AS går inn i en spennende periode når vi med vår nye digitale strategi vil gi våre kunder en opplevelse som ingen andre leverandører kan tilby de. Vi er forberedt for fremtiden og vi er forberedt på å ta imot dere alle kunder, samarbeidspartner, laboratorieansvarlige og prosjektledere.

Velkommen til oss.

Lars Magnus Mikkelsen
CEO / Adm. direktør
  • Totalleverandør
  • Leveringssikkerhet
  • Kort responstid